Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 2 boerenboterhammen
- 2 plakken jong belegen kaas
- 2 plakken gerookte kipfilet
- 1/2 tomaat
- 15 gram rucola
- 75 ml Remia Satésaus
Instructies:
- Snij de tomaat in plakken.
- Leg een boterham klaar op een snijplank en beleg deze met 1 plak kaas en daar bovenop de kipfilet, tomaat, rucola en daarop weer een plak kaas.
- Leg de andere boterham erop en snijd de boterhammen schuin doormidden.
- Bak de tosti krokant in een contactgrill of in de oven en serveer de satésaus apart om in te dippen.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Satépasta | Emmer 3 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.
Remia Satépasta | Emmer 12 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.