Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 50 g pulled pork
- 1 ciabatta
- 15 g coleslaw
- 1/4 witte ui
- 2 kleine augurken
- 50 ml Remia Barbecuesaus
Instructies:
- Verwarm de pulled pork in een steelpan met de helft van de barbecuesauus. Voeg indien nodig een beetje water toe om de juiste dikte te krijgen.
- Snijd de ui in dunne ringen en de augurken in plakken.
- Bak de ciabatta bruin in circa 6 minuten op 200°C.
- Beleg de bodem van de ciabatta met coleslaw, gevolgd door de pulled pork en augurken.
- Garneer de ciabatta met de resterende barbecuesaus en wat bosui.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Barbecuesaus | Emmer 2,5 L
Remia Barbecuesaus is een zoete, pittige saus, gevuld met stukjes ui en paprika. Lekker bij gegrild vlees, een hamburger of als marinade te gebruiken. Plantaardig, lactosevrij, glutenvrij en verpakt in een 2,5L emmer.