Ingrediënten:
- 4 porties Regular Carpaccio
- 4 st. flatbread
- 6 el Black Truffle Mayonnaise
- 50 gram rucola
- 4 tl geroosterde pijnboompitjes
- 40 gram zoetzure zilveruitjes (uitgelekt)
- 8 st. halfgedroogde tomaatjes
- 4 tl geraspte Parmezaanse kaas
- 2 tl fijngesneden bieslook
- fleur de sel
- versgemalen peper
Instructies:
- Bak het flatbread om en om op een bakplaat of in de voorverwarmde oven tot het lekker krokant en warm is.
- Leg er de carpaccio op en verwijder de folie. Door de warmte van het brood zal deze direct ontdooien. Kruid met fleur de sel en versgemalen peper.
- Spuit er mooie dotjes van de mayonaise op.
- Snijd de gedroogde tomaatjes in stukjes en halveer de zilveruitjes.
- Verdeel de rucola, pijnboompitjes, kaas, tomaatjes en de zilveruitjes over de carpaccio en bestrooi met de bieslook.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Black Truffle is een hartige en romige mayonaise. Bereid met echte Italiaanse zwarte truffels, vrije uitloop eieren, lactosevrij, glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, hamburgers en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Green Pesto is een lekker frisse en tegelijk romige mayonaise. Bereid met echte groene pesto, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, carpaccio en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.