Ingrediënten:
Voor 1 burger
- 4 plakjes tomaat
- 4 plakjes komkommer
- 1 briochebroodje
- 1 krokante kipburger
- 2 el Garlic Sriracha mayonaise
- 1/2 handje gemengde sla
- 4 tortillachips
- 4 plakjes jalapeno peper
- 3 plakjes avocado
- 1 el mangoblokjes
- 1 tl fijngesneden peterselie
- scheutje azijn
- versgemalen peper
- zout
Instructies:
- Marineer de tomaten- en de komkommerplakjes kort met een snufje zout en enkele druppels azijn.
- Bak het brood af in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking. Snijd doormidden.
- Bak de kipburger krokant in de friteuse en laat goed uitlekken.
- Smeer een dun laagje van de mayonaise op de onderkant van het broodje en leg er de sla luchtig op.
- Leg er dakpansgewijs de uitgelekte tomaat en komkommer op en leg daar de burger op.
- Spuit er de rest van de mayonaise op en top met de chips, de avocado, de mango en de plakjes peper.
- Bestrooi met de peterselie en dek af met het kapje.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Garlic Sriracha is een pittige mayo met een vleugje knoflook. Bereid met sriracha, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij kip gerechten, carpaccio en loaded fries. Verpakt in handzame 800ml tube.