Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- Frans stokbrood 57 cm
- 1 mexicano
- 100 g Vlaamse frites
- 40 g krulsla
- 4 plakken tomaat
- 60 ml DeVlaendere Mayonaise
Instructies:
- Bak het Franse stokbrood gedurende 17 minuten af in de oven op 170-190°C tot deze een mooie goudbruine kleur heeft. Laat het stokbrood geruime tijd afkoelen.
- Snijd het Franse stokbrood verticaal door midden (lengte ± 28 cm) en vervolgens horizontaal in twee stukken. Frituur de mexicano gedurende 4 minuten en de Vlaamse frites tot deze goudgeel zijn.
- Smeer beide zijden van het stokbrood in met DeVlaendere Mayonaise. Beleg deze vervolgens over de gehele lengte met blaadjes sla. Leg daar de plakken tomaat bovenop, gevolgd door de mexicano en de Vlaamse frites.
- op het geheel af met Mayonaise en het dakje op het broodje. Eet smakelijk!
Gebruikte producten in dit recept
DeVlaendere Mayonaise | Emmer 10 L
DeVlaendere Belgische Mayonaise is een heerlijk romige mayonaise met een licht zuurtje. De perfecte saus bij Vlaamse friet en belegde broodjes. Bereid volgens Belgische recept, met vrije uitloop eieren, glutenvrij en suikervrij. Verpakt in een 10L emmer.
DeVlaendere Mayonaise | Bokaal 3 L
DeVlaendere Belgische Mayonaise is een heerlijk romige mayonaise met een licht zuurtje. De perfecte saus bij Vlaamse friet en belegde broodjes. Bereid volgens Belgische recept, met vrije uitloop eieren, glutenvrij en suikervrij. Verpakt in een 3L bokaal.
DeVlaendere Mayonaise | Tube 1 L
DeVlaendere Belgische Mayonaise is een heerlijk romige mayonaise met een licht zuurtje. De perfecte saus bij Vlaamse friet en belegde broodjes. Bereid volgens Belgische recept, met vrije uitloop eieren, glutenvrij en suikervrij. Verpakt in 1L tube.