Panini döner

Een broodje döner, maar dan net even anders. Deze panini döner kebab met ui, frisse sla en tomaat is het perfecte lunchgerecht!

Broodje_Doner.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Grill het paninibroodje in de oven of met een contactgrill. Was ondertussen de cherrytomaten en snijd deze in plakjes.
  2. Beleg het broodje met de little gem sla en de plakjes cherrytomaat. Verdeel de döner kebab, warm van het spit, over het broodje en garneer het geheel af met de rode uienringen en de Turkse knoflooksaus. Eet smakelijk!

Gebruikte producten in dit recept

Yildriz Turkse Knoflooksaus | Tube 535 ML

Yildriz Turkse Knoflooksaus is een heerlijk romige saus met verse knoflooksmaak. Bereid volgens authentiek recept en onmisbaar bij een broodje shoarma, kapsalon of döner. Lactosevrij, glutenvrij en verpakt in handzame 535ml tube om makkelijk te doseren.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.