Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 paninibroodje
- 100 g döner kebab
- 10 rode uienringen
- 25 g little gem sla
- 4 cherrytomaten
- 40 ml Yildriz Turkse Knoflooksaus
Instructies:
- Grill het paninibroodje in de oven of met een contactgrill. Was ondertussen de cherrytomaten en snijd deze in plakjes.
- Beleg het broodje met de little gem sla en de plakjes cherrytomaat. Verdeel de döner kebab, warm van het spit, over het broodje en garneer het geheel af met de rode uienringen en de Turkse knoflooksaus. Eet smakelijk!
Gebruikte producten in dit recept
Yildriz Turkse Knoflooksaus | Tube 535 ML
Yildriz Turkse Knoflooksaus is een heerlijk romige saus met verse knoflooksmaak. Bereid volgens authentiek recept en onmisbaar bij een broodje shoarma, kapsalon of döner. Lactosevrij, glutenvrij en verpakt in handzame 535ml tube om makkelijk te doseren.