Ingrediënten:
Voor 1 pinsa
- 1 grote vleestomaat
- 1 gele tomaat
- 4 kleine gele kerstomaatjes
- 1 pruimtomaat
- 1 kumato tomaat
- 1 grote bol burrata
- 4 plakken Parma ham (ook zonder ham mogelijk)
- 2 el Italian Mayo
- 1 takje verse oregano
- 1 el olijfolie
- 1 el rode wijnazijn
- versgemalen peper
- zout
Instructies:
- Snijd de ronde tomaten in dunne plakken. Snijd de kerstomaatjes en de pruimtomaat in partjes.
- Ris de oregano en hak fijn.
- Maak de tomaten rijkelijk aan met olijfolie, rode wijnazijn, oregano, peper en zout.
- Laat de burrata goed uitlekken en scheur in stukken.
- Verwarm de oven voor en bak de pinsa romana af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Beleg de warme pinsa met de tomaten, de ham en de burrata.
- Top het met de Italian Mayo, versgemalen peper en eventueel nog een beetje oregano.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Like!Mayo | Emmer 10 L
Like!Mayo is de eerste volledig plantaardige en ei-vrije mayonaise. Deze vegan mayo is daarnaast lactosevrij en allergenenvrij. Heerlijk zacht en romig met de smaak die u van mayonaise gewend bent. Lekker bij frites en verpakt in een 10L emmer.
Remia Like!Mayo | Tube 800 ML
Like!Mayo is de eerste volledig plantaardige en ei-vrije mayonaise. Deze vegan mayo is daarnaast lactosevrij en allergenenvrij. Heerlijk zacht en romig met de smaak die u van mayonaise gewend bent. Lekker bij frites, verpakt in handzame 800ml tube.