Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 50 g kipshoarma
- 1 pitabroodje
- 1/4 rode paprika
- 2 groene asperges
- koriander
- 15 ml Remia Chilisaus
Instructies:
- Kook de asperges in water met zout groen en beetgaar in ongeveer 2 minuten. Koel de asperges vervolgens direct terug in koud water en snijd deze in stukken van 3 cm.
- Rooster de paprika in een voorverwarmde oven (220°C) gedurende 12 minuten tot deze zwart geblakerd is. Laat deze 10 minuten afkoelen en verwijder de geblakerde schil en zaadlijsten. Snijd de gegrilde paprika in kleine stukjes.
- Bak de kipshoarma in 6 minuten mooi bruin en gaar.
- Bak het pitabroodje in 3 minuten bruin in de oven.
- Vul het pitabroodje met de kipshoarma, asperges en paprika. Garneer het broodje met chilisaus en een takje koriander.
Tip: Gegrilde paprika is ook kant-en-klaar te koop bij de groothandel.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Chilisaus | Tube 800 ML
Remia Chilisaus is een lekker zoet én pittige saus, met een hartige ondertoon. Heerlijk bij nacho’s, gamba’s, loempia’s en als dipsaus bij bittergarnituur. Lactosevrij, glutenvrij, allergenenvrij en vegan. Verpakt in handzame 800ml tube.
Remia Sweet & Spicy Chili | Tube 800 ML
Remia Sweet & Spicy is een pittige, maar toch zoete saus. Heerlijk bij nacho’s, gamba’s, loempia’s en als dipsaus bij bittergarnituur. Lactosevrij, glutenvrij, allergenenvrij en vegan. Verpakt in handzame 800ml tube.