Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 ciabattabroodje
- 1 gehaktbal
- 30 g veldsla
- Augurkjes en zilveruitjes door midden gesneden
- 40 ml Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Bak de ciabatta af.
- Haal de gehaktbal uit de jus en snijd deze vervolgens in dikke plakken.
- Snijd de ciabatta open en beleg deze met veldsla, plakjes augurk en gehalveerde zilveruitjes.
- Leg de plakken gehaktbal trapsgewijs op het broodje.
- Garneer het broodje naar wens af met streepjes Red Hot Samurai Sauce.
Gebruikte producten in dit recept
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Tube 850 ML
Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige mayonaise met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites en diverse gefrituurde snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een handzame 850ml tube.
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Bokaal 3 L
Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige mayonaise met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites en diverse gefrituurde snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 3L bokaal.