Ingrediënten:
Voor 1 broodje:
- ½ robuust stokbrood
- 125 g kip kebab
- 100 g frites
- 1 little gem sla
- 1 tomaat
- ½ rode peper
- 1 el fijngesneden platte peterselie
- scheutje zonnebloemolie
- versgemalen peper
- zout
- 2 flinke el Red Hot Samurai Sauce
Instructies:
- Bak het stokbrood af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd in de lengte doormidden.
- Verwarm de kip kebab met een scheutje zonnebloemolie in een anti-aanbakpan.
- Bak de frites goudgeel, laat uitlekken en strooi er wat zout over.
- Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadlijst en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Snijd de rode peper in fijne ringetjes en snijd de little gem sla.
- Smeer de onderste helft van het broodje in met een laagje Red Hot Samurai Sauce en beleg deze eerst met little gem sla en vervolgens met kip kebab.
- Verdeel er de gebakken frites over en doseer de Red Hot Samurai Sauce in mooie strepen over het broodje.
- Bestrooi met de gesneden tomaat, rode peper en de fijngesneden peterselie. Dek tenslotte af met het kapje.
Gebruikte producten in dit recept
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Bokaal 3 L
Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige mayonaise met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites en diverse gefrituurde snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 3L bokaal.
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Tube 850 ML
Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige mayonaise met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites en diverse gefrituurde snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een handzame 850ml tube.