Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- Frans stokbrood 57 cm
- 40 g krulsla
- 1 gehaktbal
- 4 plakken tomaat
- 4 schijven komkommer
- 1/2 gekookt ei
- 60 ml DeVlaendere Andalouse saus
Instructies:
- Bak het Franse stokbrood gedurende 17 minuten af in de oven op 170-190°C tot deze een mooie goudbruine kleur heeft. Laat het stokbrood geruime tijd afkoelen.
- Snijd het Franse stokbrood verticaal door midden (lengte ± 28 cm) en vervolgens horizontaal in twee stukken. Snijd het gekookte ei in plakjes.
- Verwarm de gehaktbal desgewenst in de au bain-marie, oven of frituur en snijd de gehaktbal in schijven.
- Smeer beide zijden van het stokbrood in met DeVlaendere Andalouse saus. Beleg deze vervolgens over de gehele lengte met blaadjes krulsla. Leg om en om de schijven gehaktbal, plakken komkommer, tomaat en ei op het broodje.
- Top het geheel af met Andalouse saus en plaats het dakje op het broodje. Eet smakelijk!
Gebruikte producten in dit recept
DeVlaendere Andalousesaus | Bokaal 3 L
DeVlaendere Andalousesaus is een licht pikante saus met de karakteristieke ingrediënten; Belgische mayonaise, tomaten, paprika en peper. Lekker bij frites en smoskes. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 3L bokaal.
DeVlaendere Andalousesaus | Tube 1 L
DeVlaendere Andalousesaus is een licht pikante saus met de karakteristieke ingrediënten; Belgische mayonaise, tomaten, paprika en peper. Lekker bij frites en smoskes. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 1L tube.