Steak Sandwich met Crushed Pepper Mayonaise

Een smaakvol broodje met biefstukreepjes, cheddar, ui en pepermayonaise.

Tip! Ook lekker met vegan biefstuk.  

Ingrediënten:

Voor 1 broodje

  • 0.5 witte baguette
  • 1 biefstuk
  • 1 handje rucola
  • 1 tomaat
  • 2 plakjes cheddar
  • 2 el gekarameliseerde rode ui
  • scheutje Remia MultiCuisine
  • versgemalen peper
  • zout
  • El kiemgroente
  • 2 el Crushed Pepper Mayonaise   

Instructies:

Bereidingswijze

  1. Bak de baguette af in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking. Snijd doormidden.
  2. Verhit een scheutje MultiCuisine in een koekenpan. Bak de biefstuk mooi bruin tot de gewenste gaarheid. Kruid eventueel met zout en peper.
  3. Laat de biefstuk vervolgens 5 minuten rusten en snijd in dunne reepjes.
  4. Plaats de plakjes cheddar op de biefstukreepjes en smelt deze kort onder een salamander of in een voorverwarmde oven op 200°C (1-2 minuten).
  5. Smeer de onderste helft van het broodje in met een dun laagje Crushed Pepper Mayonaise.
  6. Verdeel de rucola en plakjes tomaat over de mayonaise.
  7. Leg hierop de biefstukreepjes met de gesmolten cheddar.
  8. Verdeel de gekarameliseerde rode ui over de cheddar.
  9. Garneer met kiemgroente.
  10. Smeer de bovenste helft van de baguette in met de resterende Crushed Pepper Mayonaise en plaats deze op de onderste helft.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief Naar de beurspagina

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.