Ingrediënten:
Voor 1 broodje
- 0.5 witte baguette
- 1 biefstuk
- 1 handje rucola
- 1 tomaat
- 2 plakjes cheddar
- 2 el gekarameliseerde rode ui
- scheutje Remia MultiCuisine
- versgemalen peper
- zout
- El kiemgroente
- 2 el Crushed Pepper Mayonaise
Instructies:
Bereidingswijze
- Bak de baguette af in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking. Snijd doormidden.
- Verhit een scheutje MultiCuisine in een koekenpan. Bak de biefstuk mooi bruin tot de gewenste gaarheid. Kruid eventueel met zout en peper.
- Laat de biefstuk vervolgens 5 minuten rusten en snijd in dunne reepjes.
- Plaats de plakjes cheddar op de biefstukreepjes en smelt deze kort onder een salamander of in een voorverwarmde oven op 200°C (1-2 minuten).
- Smeer de onderste helft van het broodje in met een dun laagje Crushed Pepper Mayonaise.
- Verdeel de rucola en plakjes tomaat over de mayonaise.
- Leg hierop de biefstukreepjes met de gesmolten cheddar.
- Verdeel de gekarameliseerde rode ui over de cheddar.
- Garneer met kiemgroente.
- Smeer de bovenste helft van de baguette in met de resterende Crushed Pepper Mayonaise en plaats deze op de onderste helft.