Ingrediënten:
voor 1 tosti:
- 2 dikke sneden desembrood
- 4 plakjes gerookte kipfilet
- 2 plakken belegen geitenkaas
- 1 tomaat
- ½ avocado
- klontje roomboter
- 2 el Red Hot Samurai Sauce
Instructies:
- Snijd de tomaat in plakken.
- Maak de avocado schoon en snijd niet te dunne plakken van het vruchtvlees.
- Besmeer beide sneden brood rijkelijk met Red Hot Samurai Sauce en beleg 1 snee met de kipfilet.
- Leg er de plakjes tomaat op en dek af met een plak geitenkaas.
- Leg er de plakken avocado op en dek ook deze af met de geitenkaas. Leg er de snee brood met de saus aan de binnenzijde.
- Bak de tosti op de bakplaat met een klontje roomboter mooi goudbruin aan beide kanten tot de kaas lekker begint te smelten. Eventueel kun je de tosti ook bakken in een voorverwarmde oven van 170 graden. Smeer de tosti dan van tevoren in met een beetje gesmolten roomboter.
Gebruikte producten in dit recept
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Bokaal 3 L
Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige mayonaise met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites en diverse gefrituurde snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 3L bokaal.
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Tube 850 ML
Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige mayonaise met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites en diverse gefrituurde snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een handzame 850ml tube.