Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 3 eieren
- 3 plakken beenham
- 3 casino wit boterhammen
- 25 gram atjar
- 10 gram gefrituurde uitjes
- 10 ml sambal
- 1 takje bosui
- 75 ml Remia Satésaus
Instructies:
- Smeer de boterhammen in met een beetje sambal en leg deze op een bord. Beleg de boterhammen met ham.
- Bak de eieren op een bakplaat of in de koekenpan met hele dooiers. Serveer deze op de boterhammen.
- Snijd de bosui in ringetjes en garneer de uitsmijter af met gefrituurde uitjes en wat atjar aan de zijkant van het bord. Serveer de satésaus ook apart.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Satépasta | Emmer 12 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.
Remia Satépasta | Emmer 3 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.