Uitsmijter met satésaus

Uitsmijter met ham, kaas en heerlijke satésaus. 

R080.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 3 eieren
  • 3 plakken beenham
  • 3 casino wit boterhammen
  • 25 gram atjar
  • 10 gram gefrituurde uitjes
  • 10 ml sambal
  • 1 takje bosui
  • 75 ml Remia Satésaus

Instructies:

  1. Smeer de boterhammen in met een beetje sambal en leg deze op een bord. Beleg de boterhammen met ham.
  2. Bak de eieren op een bakplaat of in de koekenpan met hele dooiers. Serveer deze op de boterhammen.
  3. Snijd de bosui in ringetjes en garneer de uitsmijter af met gefrituurde uitjes en wat atjar aan de zijkant van het bord. Serveer de satésaus ook apart.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Satépasta | Emmer 12 KG

Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.

Meer informatie Download productsheet

Remia Satépasta | Emmer 3 KG

Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.