Ingrediënten:
- 4 porties Regular Carpaccio
- 4 tortillawraps
- 6 el Green Pesto Mayonnaise
- 40 gram rucola
- 4 tl geroosterde pijnboompitjes
- 4 takjes basilicum
- 4 el geschaafde Parmezaanse kaas
- fleur de sel
- versgemalen peper
Instructies:
- Warm de tortillawraps kort op op de bakplaat of in de magnetron en leg op een snijplank.
- Smeer lichtjes in met de Green Pesto Mayonnaise en leg er de carpaccio op. Verwijder de folie en laat op temperatuur komen.
- Kruid met fleur de sel en versgemalen peper en verdeel er de rucola, de pijnboompitjes en de kaas over.
- Rol strak op, snijd in mooie plakken en zet vast met een prikkertje.
- Garneer nog met een dotje van de Green Pesto Mayonnaise en een topje basilicum.
- Serveer op deze manier als een feestelijk borrelhapje of serveer het in z’n geheel als een lunchgerecht.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Green Pesto is een lekker frisse en tegelijk romige mayonaise. Bereid met echte groene pesto, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, carpaccio en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Black Truffle is een hartige en romige mayonaise. Bereid met echte Italiaanse zwarte truffels, vrije uitloop eieren, lactosevrij, glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, hamburgers en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.