Ingrediënten:
Voor 1 wrap
- 125 gram gemengd gehakt*
- 1 tl cajunkruiden
- ⅛ ijsbergsla
- 1 tomaat
- 1 grote tortillawrap
- enkele plakjes jalapeñopeper
- scheutje zonnebloemolie
- versgemalen peper
- zout
- 2 flinke el Gouda’s Glorie Tasty Cheddar Style
- 1,5 el Gouda’s Glorie Mexican Salsa
*Ook lekker met vegetarisch gehakt of zonder gehakt.
Instructies:
Bereidingswijze
- Bak het gehakt in een beetje zonnebloemolie op de bakplaat of in een pan mooi goudbruin. Voeg de cajunkruiden toe en kruid eventueel met zout en peper.
- Snijd de ijsbergsla fijn.
- Snijd de tomaat in vieren, snijd er zaadlijsten uit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng met de sla en voeg naar smaak plakjes jalapeñopeper toe. Maak lichtjes aan met de Mexican Salsa.
- Verwarm de Tasty Cheddar Style.
- Rooster de tortillawrap kort aan beide kanten op de bakplaat en maak er vervolgens één insnede tot het midden.
- Smeer een kwart van de wrap met Mexican Salsa en beleg met de salade.
- Vouw het geheel om en verdeel het gehakt over het volgende kwart. Schep er de tasty Cheddar Style op en vouw weer dubbel zodat een driehoekige wrap ontstaat.
- Bak eventueel nog kort aan beide kanten op de bakplaat en serveer dan met de rest van de salsa.