Smoked Salmon Wrap

Perfect voor op de lunchkaart, deze wrap met gerookte zalm, radijs, zeewier en Smokey Hot Cocktail sauce.

R025.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes.
  2. Smeer het vikingbrood in met een laagje Smokey Hot Cocktail en beleg deze met sla, radijs en zeewier.
  3. Leg hier de zalm op en rol de wrap strak op.
  4. Snijd de wrap schuin doormidden en presenteer deze in een Burger & Grill vel.
  5. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML

Remia Blazing Luke Hot Cocktail is een romige saus met een pittige jalapeño bite en subtiele rooksmaak. Lekker bij gegrild vlees en sandwiches. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.