Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- Vikingbrood
- 100 g gerookte zalm, in plakken
- 25 g sla
- 10 plakjes radijs
- 30 g Japans Wakame zeewier
- 40 ml Remia Smokey Hot Cocktail sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes.
- Smeer het vikingbrood in met een laagje Smokey Hot Cocktail en beleg deze met sla, radijs en zeewier.
- Leg hier de zalm op en rol de wrap strak op.
- Snijd de wrap schuin doormidden en presenteer deze in een Burger & Grill vel.
- Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML
Remia Blazing Luke Hot Cocktail is een romige saus met een pittige jalapeño bite en subtiele rooksmaak. Lekker bij gegrild vlees en sandwiches. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.