Ingrediënten:
voor 1 wrap:
- 1 grote tortillawrap
- 2 st. chicken strips
- 75 g geraspte wortel
- 30 g gemengde sla
- 2 el Creamy Cheese Style
- 2 el Red Hot Samurai Sauce
Instructies:
- Warm de tortillawrap op in de oven of bak kort aan 2 kanten op de bakplaat.
- Frituur de chicken strips goudbruin, laat uitlekken en snijd in grove stukken.
- Meng de wortel met de sla en maak lichtjes aan met Red Hot Samurai Sauce.
- Smeer de tortillawrap in met de Creamy Cheese Style en snijd de wrap in tot het midden.
- Rol op als een cone en vul met de aangemaakte salade.
- Steek er de stukken chicken strips in en top af met wat Red Hot Samurai Sauce.
Gebruikte producten in dit recept
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Bokaal 3 L
Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige mayonaise met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites en diverse gefrituurde snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 3L bokaal.
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Tube 850 ML
Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige mayonaise met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites en diverse gefrituurde snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een handzame 850ml tube.