Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- Viking thinbread
- 1 kipcorn
- 40 g rauwkost mix
- 40 g krulsla
- 1/4 rode paprika
- 5 uienringen
- 20 g geraspte kaas
- 60 ml DeVlaendere Samurai saus
Instructies:
- Snijd de paprika in reepjes en de ui fijn. Frituur de kipcorn gedurende 4 minuten.
- Smeer het vikingbrood in met een laagje DeVlaendere Samurai saus en beleg deze met sla, rauwkost, paprikareepjes en ui, gevolgd door de kipcorn, geraspte kaas en wat extra Samurai saus.
- Rol de wrap strak op en snijd deze schuin doormidden. Leg de twee stukken op elkaar en prik hier een satéprikker doorheen. Eet smakelijk!
Gebruikte producten in dit recept
DeVlaendere Samuraisaus | Bokaal 3 L
DeVlaendere Samuraisaus is een heerlijk romige en pittige saus op basis van tomaten, paprika en rode pepers. Perfect bij een frietje Samurai en diverse snacks. Met vrije uitloop eieren, glutenvrij, lactosevrij en verpakt in een handige 3L bokaal.
DeVlaendere Samuraisaus | Tube 1 L
DeVlaendere Samuraisaus is een heerlijk romige en pittige saus op basis van tomaten, paprika en rode pepers. Perfect bij een frietje Samurai en diverse snacks. Met vrije uitloop eieren, glutenvrij, lactosevrij en verpakt in een handige 1L tube.