Spicy wrap

Met deze variant op de populaire kipcorn serveer je in een handomdraai een heerlijk lunchgerecht! Slechts een paar ingrediënten en eenvoudige bereiding, met een uiterst smaakvol en pittig eindresultaat.

R117.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • Viking thinbread
  • 1 kipcorn
  • 40 g rauwkost mix
  • 40 g krulsla
  • 1/4 rode paprika
  • 5 uienringen
  • 20 g geraspte kaas
  • 60 ml DeVlaendere Samurai saus

Instructies:

  1. Snijd de paprika in reepjes en de ui fijn. Frituur de kipcorn gedurende 4 minuten.
  2. Smeer het vikingbrood in met een laagje DeVlaendere Samurai saus en beleg deze met sla, rauwkost, paprikareepjes en ui, gevolgd door de kipcorn, geraspte kaas en wat extra Samurai saus.
  3. Rol de wrap strak op en snijd deze schuin doormidden. Leg de twee stukken op elkaar en prik hier een satéprikker doorheen. Eet smakelijk!

Gebruikte producten in dit recept

DeVlaendere Samuraisaus | Bokaal 3 L

DeVlaendere Samuraisaus is een heerlijk romige en pittige saus op basis van tomaten, paprika en rode pepers. Perfect bij een frietje Samurai en diverse snacks. Met vrije uitloop eieren, glutenvrij, lactosevrij en verpakt in een handige 3L bokaal.

Meer informatie Download productsheet

DeVlaendere Samuraisaus | Tube 1 L

DeVlaendere Samuraisaus is een heerlijk romige en pittige saus op basis van tomaten, paprika en rode pepers. Perfect bij een frietje Samurai en diverse snacks. Met vrije uitloop eieren, glutenvrij, lactosevrij en verpakt in een handige 1L tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.