
Ingrediënten:
Voor 1 wrap
- 1 grote tortillawrap
- 4 st. Crispy Chick’n / 1 kipcorn*
- ¼ rode paprika
- ⅛ komkommer
- handje fijngesneden ijsbergsla
- 2 flinke el Gouda’s Glorie Sweet Spicy Chili Dip
*Ook lekker met vegetarische kip.
Instructies:
Bereidingswijze
- Rooster de tortillawrap aan beide kanten kort op de bakplaat.
- Bak de Crispy Chick’n krokant in de friteuse en laat goed uitlekken.
- Snijd de zaadlijsten uit de paprika en snijd het vruchtvlees in reepjes.
- Snijd de komkommer in plakjes.
- Smeer de wrap rijkelijk in met de Sweet Spicy Chili Dip.
- Meng de sla met de paprika en de komkommer en verdeel over de wrap.
- Leg er de gebakken Crispy Chick’n op en rol het geheel losjes op. Vouw de achterkant dubbel, zodat de wrap niet meer open rolt.