Ingrediënten:
- 4 porties Gerookte Zalmcarpaccio
- 4 tortillawraps
- 6 el Lemon Pepper Mayonnaise
- 100 gram verse geitenkaas
- 50 gram veldsla
- ½ bakje borage cress
- 4 tl geroosterde pijnboompitjes
- 4 takjes basilicum
- 4 el geschaafde Parmezaanse kaas -versgemalen peper
Instructies:
- Warm de tortillawraps kort op op de bakplaat of in de magnetron en leg op een snijplank.
- Smeer in met de Lemon Pepper Mayonnaise en leg er de carpaccio op. Verwijder de folie en laat op temperatuur komen.
- Kruid rijkelijk met versgemalen peper en verkruimel er de geitenkaas overheen.
- Verdeel er de cress en de veldsla over en rol strak op.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Lemon Pepper is lekker romig en fris. Bereid met verse lemonpuree en crushed black pepper, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij calamaris, salades, zalm en loaded fries. Verpakt in handzame 800ml tube.