Verhoog jouw omzet met deze slimme verkooptips voor sauzen

Sauzen in de cafetaria zijn echte rendementmakers. Tenminste, als je beseft wat voor kansen er liggen. Dat betekent onderscheiden, enthousiast verkopen en goed portioneren. Vergeet ook niet goed je prullenbak in de gaten te houden. Waar kun je nog meer aan denken? Jesper Polman van Eetwinkel Polly in Bemmel geeft je wat handige tips om meer marge uit sauzen te halen!
Gouda's Glorie restaurant Polly Loaded Fries

Geef het snackmoment een impuls met speciale sauzen

Maak van het snackmoment een speciaal moment en laat de klant kiezen uit speciale sauzen zoals de Remia Black Jack Smokey BBQ sauce en de Remia Smooth Zack Sweet & Sour.

Door de nuggets aan te bieden met de keuze uit speciale sauzen maak je het verschil en verras je klanten. Tegelijkertijd biedt het de mogelijkheid door pro-actief meer saus mee te verkopen als er om snacks gevraagd wordt. Dit maakt het aanbod voor de klant leuker, de klant mag zelf zijn saus uitkiezen, en jouw kassa-aanslag wordt hoger.