The making of...
In Nederland is de HAUTE FRITURE helemaal hip en happening! Ambachtelijke frites en prachtige snacks mogen zich in een groeiende belangstelling verheugen. De liefde voor frites en snacks van bijzondere kwaliteit is weer helemaal terug. En terecht, want eten is een beleving! Het aanbod van ambachtelijke frites groeit en biedt jou als foodservice professional steeds meer mogelijkheden om te onderscheiden. Ambachtelijke frites en snacks verdienen een rijke topping, vol van smaak!
Daarom hebben de smaakmakers van Remia een jaar lang met veel passie en zorg de beste ingrediënten samengebracht in een unieke mayonaise serie met smaak: Vier volle en rijke mayonaises met smaak, stuk voor stuk bereid met de beste ingrediënten voor een bijzondere smaaksensatie. Heerlijk bij ambachtelijke frites en snacks, gepofte aardappels, broodjes, geroosterd vlees, vis of als basis voor een dressing. Voor elk gerecht is er een passende topping!
Maak kennis met alle vier rijke smaken
Legendary Carpaccio
Maak jouw menukaart legendarisch met onze 4 Legendary Mayonnaises. 4 Smaken waarmee je eindeloos kunt variëren en de lekkerste carpaccio-gerechten. Onze mayo's zijn multitoepasbaar: voor iedere carpaccio is er een legendarische mayonaise.
4 sauces - 20 dishes
Loaded fries of een loaded frikandel, een ambachtelijke gourmet burger, rijk gevulde maaltijdsalade of belegd broodje met luxe uitstraling zijn uitstekende margemakers. Door gerechten op jouw menukaart slim samen te stellen heb je weinig derving, koop je voordeliger in én bied je je gast toch volop keuze!
Per Legendary Mayonnaise hebben we vijf gerechten samengesteld op basis van veelal dezelfde ingrediënten. Hiermee maak je met onze 4 Legendary Mayonnaises wel 20 smaakvolle gerechten!
Tosti naanbrood met Remia Garlic Sriracha Mayonnaise
Ingrediënten:
• 4 naanbroden
• 4 tomaten
• 200 g oude kaas
• Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha
Instructies:
• Snijd het naanbrood voorzichtig open en vul deze met drie plakken tomaat en een plak oude kaas.
• Bak in een oven op 200˚C in 5 min lekker krokant
• Serveer met Remia Garlic Sriracha Mayonnaise.
Burger Deluxe met Remia Black Truffle Mayonnaise
Ingrediënten:
• 1 meergranen broodje
• 1 beef burger
• 3 plakken bacon
• 4 plakjes tomaat
• 5 rode uienringen
• 25 g sla
• 15 g geschaafde Parmezaanse kaas
• 40 g Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle
Instructies:
• Was de sla en maak droog.
• Bak de plakken bacon tot deze krokant zijn en leg deze op een stuk keukenpapier.
• Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 min gaar.
• Snijd het meergranen broodje open en beleg deze met sla, uienringen en Remia Black Truffle Mayonnaise.
• Leg vervolgens de plakken bacon en de hamburger op het broodje en direct daarop de Parmezaanse kaas en plakjes tomaat.
• Maak de burger af met de Remia Black Truffle Mayonnaise en leg het kapje op het broodje.
• Serveer direct.
Brood sushi gerookte zalm met Remia Lemon Pepper Mayonnaise
Ingrediënten:
• 4 plakken Tramezzini
• 200 g gerookte zalm
• 1 krop little gem sla
• 40 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper
Instructies:
• Smeer de boterhammen in met Remia Lemon Pepper Mayonnaise en beleg met plakken gerookte zalm en blaadjes sla.
• Rol de boterhammen op tot sushi rolletjes formaat en pak deze in vershoudfolie.
• Leg de rolletjes een 1/2 uur in de koelkast.
• Haal deze uit de folie en snijd in plakken van 2 cm dikte.
• Serveer met een extra potje Remia Lemon Pepper Mayonnaise om te dippen.
Flatbread met Remia Green Pesto Mayonnaise
Ingrediënten:
• 1 flatbread
• 1 little gem sla
• 120 gram kipdijfilet
• 1 plak geroosterde rode paprika
• 1 plak geroosterde gele paprika
• 2 el zongedroogde tomaten
• 1 mespuntje gerookt paprikapoeder
• scheutje olijfolie
• versgemalen peper
• zout
• 60 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto
Instructies:
• Bak het flatbread af in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking.
• Snijd de kipdijfilet en de geroosterde paprika in reepjes.
• Verwarm een scheutje olijfolie in een bakpan of op de bakplaat en bak de reepjes kipdijfilet mooi goudbruin en gaar
• Voeg het gerookte paprikapoeder toe en kruid met zout en peper.
• Voeg de reepjes paprika toe en bak kort mee.
• Maak de little gem sla schoon en snijd in de lengte in reepjes. Maak lichtjes aan met een beetje olijfolie.
• Verdeel de little gem sla over het flatbread en leg er de paprika en de kipreepjes op.
• Top af met mooie streepjes Green Pesto Mayonnaise en de zongedroogde tomaatjes.
Nog meer inspiratie met Legendary Mayo
Green Pesto Mayonnaise
Maak kennis met de nieuwste aanwinst binnen de serie Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise: Green Pesto Mayonnaise. Bereid met verse pesto is deze mayonaise heerlijk romig en fris tegelijk. De pijnboompitten en kaas zorgen voor een hartige noot.
De Green Pesto Mayonnaise is bovendien multi toepasbaar; heerlijk op een burger, flatbread, rijk gevuld broodje, loaded fries of een maaltijdsalade.
Trend: Frites met toppings
Frites met toppings, ook wel loaded fries of topped fries genoemd, is de trend van dit moment. Gasten zijn niet altijd meer op zoek naar een simpel frietje met en willen verrast worden. Voor jou de kans om je te onderscheiden met een paar lekkere loaded fries gerechten!
Een heerlijk frietje met topping maken hoeft zeker niet ingewikkeld te zijn. Grote kans dat jij namelijk al iets op de menukaart hebt staan wat past op een frietje, zoals stoofvlees, pulled pork, pulled chicken of shoarma. Maak de frites met topping helemaal af met de unieke smaak van één van de Legendary Real Tasty Mayonnaises: Green Pesto, Black Truffle, Garlic Sriracha of Lemon Pepper.